lauantai 20. marraskuuta 2010

Iloisia huiveja kera Kaarlon ja Penan

Taas on maailmassa yksi onnellinen ihminen lisää, joka siis omistaa kaksi iloista huivia :) Luotiin jo Peen kanssa mielikuvia yhteisestä yrityksestä, jonka nimi olisi "RaPa". Se valmistaisi iloisia huiveja, tatittomia tattimekkoja, laukkuja, toppeja jne...

Tässä kuitenkin kuvia niistä iloisista huiveista...


Pee asetteli iloiset ja surulliset nahanpalat iloiselle kankaalle.
Tekonahkaa on muuten vaikea ommella puuvillakankaalle tavallisella paininjalalla.. Ohut puuvillakangas menee iloisesti ruttuun... Yläsyöttäjäpaininjalkaa käyttämällä ompelu onnistui hyvin.
Huivi on tehty kaksinkertaisesta puuvillakankaasta ja se on kolmion muotoinen. Ei siis tarvitse olla mikään Einstein vamistaakseen iloisen huivin.. ;)
Todettiin, että tätä huivia tuunataan myöhemmin mahdollisesti vielä lisää. Siihen voisi lisätä vaikka iloisia nappeja. :)
Ehkä sananen tästä "iloinen" konseptista. Se on Peen itse keksimä. Iloisia asioita voi olla mitä vaan. Jutun idea on siinä, että mitä värikkäämpi jokin asia on, sitä iloisempi se samalla on. Aika loogista, eikö?
Lähtiköhän se alunperin Peen iloisista helmistä, vai laukusta.. vai olikohan ne silmälasit... No.. ei voi muistaa..


Tämä on toinen iloinen huivi, mikä kursittiin kasaan jo eilen. Ihan samalla periaatteella kuin edellinenkin. Pari saumaa koneella ja huivi on valmis :) ..ainiin, mainittakoon tähän, että Pee silitti MOLEMMAT huivit ihan itse. Olikohan tämä nyt sitten 3. kerta, kun tämä himosilittäjä jotain silittää?? :D

Pena & Kaarlo
Tässä ovat Pena ja Kaarlo. Heidät kutsuttiin hätiin, kun Pee toi mukanaan kaksi varamuksua, jotka ensin lahjottiin istumaan sohvalle muumien voimin. Muumien viehätys oli kyllä aika hyvä. Samoin keksien, limun ja joulutorttujen. Ainiin.. 10 pisteen vinkki.. Älä anna 3-vuotiaalle joulutorttua syötäväksi sohvalle..
Murustaa aika pirusti, eikä muruset meinaa irrota edes imurilla, varsinkaan kun niiden päällä on vartin verran istuttu...
No sitten kun oli tortut tungettu kitaan, kaivettiin hätiin Pena ja Kaarlo, jotta saatiin huivit viimeisteltyä.
Nää oli kova juttu, uskokaa pois. :)

Nyt on muruset imuroitu, iloiset huivit saaneet uudet omistajan joten on mun vuoro avata pitkästä aikaa oikeen viinipullo ja sytyttää lisää kynttilöitä. Hauskaa iltaa mulle. :)

2 kommenttia:

  1. Tota mä en kyllä usko, että Pee ois silittäny ja vielä kaksi kertaa ja IHAN ITSE!!! :D

    VastaaPoista
  2. :D Onneksi Kaarlo ja Pena on olemassa. Ne oli kyllä aika hurjia, kun meinasi aivan puraista Veeran käden poikki... Olen kovin hyvä silittämään asioita. :D

    VastaaPoista