lauantai 6. marraskuuta 2010

Yes honey, I made it myself!

"Yes honey, I made it myself" toteaa Chandler Frendien jaksossa, jossa Chandler ja Monica päättivät valmistaa toisilleen itse ystävänpäivälahjat. Molemmat kuitenkin unohtavat valmistaa lahjat. Chandler painii lahjansa kanssa ja vääntelee itsekseen metallista henkaria, kuvitteellisesti ojentaa sen Monicalle ja toteaa: Yes honey, I made it myself....

Välillä tuntuu, että pää on täynnä ideoita, hyvällä säkällä vaadittavia materiaalejakin löytyy, mutta ajatuksia ei vaan saa siirrettyä päästä ulos. Silloin on tollanen Chandler fiilis.. Onneksi välillä ne ideat saa toteutettuakin. Tässä kurkistus viimekesän ja alkusyksyn räpellyksiin. :)

Pääkallohanskat
Syksyn ensimmäiset hanskat eli "pääkallo-hanskat" valmistu muutamassa illassa. Pääkallo on tehty jälkeenpäin. Tosi kätevät ja lämpöiset. :)


 
Novita 7 Veljestä Raita


Novita 7 Veljestä & Polkka(?!)

Villasukkia on tälle syksylle jo nämä kahdet, sekä päättelyä odottaa vielä harmaasta Purosta tehdyt sukat.
Tänään aloitin vielä 7 Veljestä - sinisorsa langasta sukkia.. Väri ei tosin ollutkaan neulottuna ihan sitä mitä olin ajatellut... No, eiköhän niitäkin tule pidettyä :)


Lettiolkain - toppi
Iloinen toppi
 Tän kesän juttu oli rypytetyt tuubitopit! Tein niitä MONTA! Muutaman ihan itsellenikin. Malli on mitä helpoin ja toppi valmistuu ihan hetkessä. Kumilankaa meni siis metritolkulla :) Näppäriä ja mukavia päällä helteellä.Tässä muutama esimerkki toisesta kesän hittijutusta: Laukkuja - Väskor - Bags.. Ihme, etten saanut jo jotain tukkualennusta kaupasta, sillä matonkudetta paloi myöskin erittäin paljon. Kahvojen metsästys meinasi välillä olla vähän haasteellista.. Näitä taisi valmistua n. 20 kpl kesän aikana. Yksikään ei ollut samanlainen tai värinen kuin toinen.


2 kommenttia:

  1. noi topit on parasta kesävaatetta, mitä mä tiiän :) kiitos siis vaan tekijälle ja ideoitsijalle...hei kumpi ne ideoi, olinko se muka minä, pieni tällänen välkähdys kävi päässä...saatoit se kyllä olla sinä...ei muistikuva tuota oikeaa tulosta nyt!

    VastaaPoista
  2. Voiksä hei tehä mulle fillarit, jos mä ostan lankaa :) Jotain iloista tottakai! Ja semmoset vähän pitempivartiset?

    VastaaPoista