maanantai 22. elokuuta 2011

Kokeilua...

Löysin jo keväällä ohjeen "vinoihin" villasukkiin. Tarkoitus on siis kutoa sukka väärässä järjestyksessä aloittaen isovarpaasta ja siitä sitten vinosti kohti kantapäätä..
Viimeviikolla sitten sain homman viimein aloitettua.
Langaksi valitsin lanka-arkkuni kätköistä Novitan Nalle - kukkaketo lankaa.

Ohjeen bongasin Ravelrysta tai oikeastaan jostain blogisurffailusta löysin tieni tuonne ja sieltä se sitten pompsahti. :)

Viikonloppuna oltiin taas visiitillä Itä-Suomessa, joten koko menomatkan sain tavata ohjetta ja vääntää sukkaa. Aika metka tehdä ohjetta, kun ei oikein tiedä mitä tekee.. Orjallisesti vaan rivi riviltä eteenpäin, niin kyllä se jossain kohtaa alkoi jo etäisesti sukkaa muistuttaa.
Nyt olen kantapään kohdalla menossa ja nyt alkaa usko loppua.. Tuntuu että silmukoita on miljoonia eikä se enää muistuta sukkaa.. Kai kohta tapahtuu jotain ratkaisevaa ainakin sen kantapään osalta ja saan taas muodosta kiinni.

Aluksi olin taas perinteisen ahne, enkä jaksanut katsoa ohjeessa olleita linkkejä läpi. No tämähän kostautui ja jouduin purkamaan ja nöyrtymään kurkkaamaan mitä linkkien takaa löytyy.. Vinkkinä siis jos joku muukin innostuu näitä kutomaan, että kurkatkaa ne "vinkki-linkit" läpi. :)


Tältä niiden pitäisi sitten
valmiina näyttää...


                  ...mutta käyttäen tätä lankaaSukka kuva lainattu täältä

Niin ja ilokseni huomasin taas uuden lukijan liittyneen joukkoon! Tervetuloa! :)

2 kommenttia:

  1. sun osaaminen lähes pelottaa mua XD

    VastaaPoista
  2. No jos yhtään lohduttaa, niin ensimmäinen versio meni täysin penkin alle.. Pääsin tohon puoleen väliin nilkkaa ja totesin, että 39 sukasta tulikin 43, joten purkasin koko roskan ja alotin alusta. :)

    VastaaPoista