tiistai 18. lokakuuta 2011

Väliaikatietoja


Kävin tänään aamulla kaupassa ja mitä sielä jo oli!!! JOULUKARKKEJA!!! Nyt on LOKAkuun 18. EI VIELÄ!!!! :D Muutaman vuoden päästä joulukarkit nostetaan varmaan jo heti juhannuksen jälkeen myyntiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kohta on oikeasti jo alettava miettimään joululahjoja. Onneksi muutama lahjaidea on jo suunniteltuna, joten ihan nollasta ei tarvitse aloittaa.

Eilen pääsin viimein käymään kirjastossa kaavojen metsästyksessä. Löysin kuin löysinkin sellaisen kaavan mitä olen metsästänyt jo pidempään.
Olen siis etsinyt college huppariin kaavaa. Siinä pitää olla ragla-hihat ja muotoon leikattu huppu. Niin ja siis koko huppari pitää olla sellainen muotoon leikattu, ei suora. Niin ja vetskari edessä. :)
Pointti on se, että mulla on nyt kaksi aivan ihanaa kangasta odottamassa paidoiksi pääsyä.

Ensimmäisenä on Eurokankaasta ostettu "VÄINÖ-ruutukangas"
Koostumus: 64% polyesteri 34% viskoosi 2% elastaani

Tää on ihan kuin pehmeetä fleecen ja flanellin ja villakankaan sekoitusta. Love it!
Tästä ei tule hupparia, mutta samalla kaavalla kuin huppari, sellainen korkeakauluksinen pidempi pusakka, mihin varmaan laitan resorin ainakin helmaan. Ehkä myös hihansuihin.

Toinen mikä odottaa uusia kaavoja on tämä Jenkkicollege.


Soft Sweater 18Tämä ei ole nyt se oikea kuva, mutta väri käy siitä ilmi.
Teen tästä siis sen hupullisen-vetoketjullisen ja vuoritetun hupparin. Jotain super-lämmintä siis! Sehän sopii, koska aina melkein paleltaa.. Nytkin.. Tarttis olla jotku kämmekkäät kädessä kun naputtelee tätä konetta.
Tämän hupparin vuori on vielä vähän pohdinnan alla.
Tahdon siis tehdä trikoo-vuorin. Ainakin huppuun ja mahd. myös etu ja taka-kappaleille. Ihan en ole vielä päättänyt, haluanko vuorin myös hihoihin.
Vaihtoehtoja vuorikankaaksi on jo liiankin monta! Huppari on siis violetti, joten haluaisin ehkä vihreä- tai keltapohjaisen kankaan.

 


Nämä vaihtoehdot löytyy Sampsukan nettisivuilta..

Tuotekuva Tuotekuva Tuotekuva

Nämä ihanat löytyis Fabriinasta...

Trikoo, apina Trikoo, virtahepo 

Nämä Myllymuksulta...

 

...Tiritomista

Grön Jersey med vita molnGulorange  Jersey med vita molnGrön Jersey med bruna apor och lejon

 ja nämä Jny:ltä.

...Miten niin lapsellisia kuoseja?! :) Nää vaan on niin ihania, että joku näistä se varmasti on. :)
Tuolla Jny:llä olis IHAN hirveesti ihania kankaita, mutta yritys sijaitsee Ruotsissa.. Postikuluja tulee muistaakseni yli 16€, vaikka tilaisit ihan pienen pätkän kangasta. Höh...
Tuota Myllymuksuilta löytyvää apina-trikoota mulla on jo vähän, mutta ei tarpeeksi. Nyt sais ehkä hupun + vähän päälle vuoritettua. En tiiä, tuo keltainen tai vihreä pilvitrikoo ja sinipohjainen pöllö on kyllä varmaan eniten pyöriny mielessä..
Mitä näistä te laittaisitte? Ideoita otetaan vastaan! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania vaihtoehtoja. Itse laittaisin ehkäpä sienet tai pöllöt :) (lukijaksi)

    VastaaPoista
  2. Oravat vihreällä pohjalla tai sienet.
    T:Maikki

    VastaaPoista