keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kevättä ilmassa

Facebookin Kangashamsterit-ryhmässä on taas enemmän kuin liikaa ihania kankaita myynnissä. Ompeluelämää ryhmässä esillä on sitten niitä Hamstereista hankituista kankaista tehtyjä ihania tuotoksia. :)
Näistä ryhmistä inspiroituneena (viimein) olen nostanut ompelukoneet taas pöydälle.

Nyt työnalla on tämä Amy Butler's:in suunnittelema Cosmo Bag, mikä on kirjan kuvassakin. Laukusta tulee oranssin sävyinen ja vuorista tulee metsän vihreä. Osaset on jo leikelty, kaupasta pitää vielä hakea vahvaa tukikangasta. Viimeistään viikonloppuna aion laukun kursia kasaan.


Koska ilmat on lämpenemään päin, (tai näin ainakin itselleni uskottelen) olisi ihana ommella itselle joku kiva kevättakki. Ainut "pikku" ongelma on kaava. En osaa itse kaavoittaa, joten mistä kaava. SK:n kaavat voi unohtaa heti. En muista olisinko niillä kaavoilla koskaan onnistunut!? Syksyllä tilasin itselleni Ottobre-lehden, mutta viimeisessä numerossa ei ollut takkikaavoja.
Onneksi Ompeluelämää-ryhmä pelasti tässäkin suhteessa.
Kuvakansiosta löytyi ihanasti kooste kaikkien Ottobrelehtien tarjonnasta, joten niistä oli helppo poimia mieluisat kaavat. Sitten vaan kirjaston sivuille varailemaan kyseisiä lehtiä. Lehdet olivat jopa vapaina heti, joten muutaman päivän kuluessa pääsen varmaankin piirtelemään jo kaavoja. :)

Tällaisia herkkuja on minulle siis tulossa:
Näissä oli muitakin kivoja kaavoja jota aion jäljentää "just in case".. :)

-Raitsu

3 kommenttia:

 1. Mä haluan tunikan tai useitakin...heh ja ehkäpä myös jotain pikkukivaa ;)

  VastaaPoista
 2. mä niin rakastan tuota Amyn kirjaa! aivan loistava!!!

  VastaaPoista
 3. Eiköhän jotain järjesty.. ;)

  Glenni: Samaa mieltä. Sitä vois selailla vaikka kuinka kauan! Ostin sen jo hyvän aikaa sitten, mutta nyt vasta rohkenen jotain niistä ihanuuksista kokeilla. :)

  VastaaPoista