maanantai 14. toukokuuta 2012

Ruukullinen mustikoita

Eli mustikkaruukkua!
Soooooooo Gooood!!! :)


Taikina:
150g margariinia
2dl sokeria
1 muna
1dl kermamaitoa
reilu 3dl vehnäjauhoja

Täyte:
½ - 1l mustikoita
½ - 1dl sokeria
2-4 tl perunajauhoja



1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää kananmuna ja sekoita hyvin.
3. Lisää kermamaito ja jauhot. Sekoita. Lisää jauhoja tarvittaessa.
4. Vuoraa pieni vuoka taikinalla. Jätä vähän taikinaa kanneksi.
5: Kaada mustikat, sokeri ja perunajauhot kerroksittain vuokaan.
6. Tee lopusta taikinasta kansi ruukkuun. Voit halutessasi voidella vielä kannen.

Paista ruukku 200 asteessa n.30 min.
Tarjoile vaniljavaahdon kanssa. :)


-Raitsu

2 kommenttia:

  1. Näyttää suorastaan parhaalta mahdolliselta herkulta :)
    Voidaanko tehdä näitä sitten kisakatsomoon...mä alan kyllästyä kisakatsomopopcorniin :D

    VastaaPoista