perjantai 7. joulukuuta 2012

Linnan loistoa

Eilen saatiin taas nauttia Linnan juhlien pukuloistosta. Pitkästä aikaa katsoin ihan koko lähetyksen läpi omalla kotisohvalla punaviinin ja keskeneräisten villasukkien kera. :)

Oli ihan pakko koota tähän minun mielestäni illan parhaat ja näyttävimmät puvut. (tosin huomasin, että omat lempparit eivät juurikaan koreile nettisivujen "linnan kaunottaret" osioissa..)


Laura Birn oli ehdoton ykkönen! Puku on yksinkertainen, mutta silti todella koristeellinen ja upea. Lisäarvoa tulee ehdottomasti siitä, että puku on kokonaan kierrätysmateriaalista valmistettu.
Puku on kasattu liimaamalla (pelottavaa) miesten nahkatakeista. Eli Trashionista Outi Pyyn käsialaa.

Trashionista Outi Pyyn Laura Birnille suunnittelema puku vanhasta nahkatakista

Odottamalla odotin Katri Niskasen iltapukuja. Niitä oli tänä vuonna linnassa kaiken kaikkiaan kymmenen. Kaikkia en telkasta kuitenkaan nähnyt, mutta Maija Saari vei kyllä näissä voiton.
Tämän mäkin voisin ottaa! :)

Katri Niskasen Maija Saarelle suunnittelema upea punainen iltapuku

Jukka Rintala oli suunnitellut Leena Harkimon puvun. Ihan en osaa vieläkään päättää onko tämä upea vai kamala. On tässä kuitenkin jotain tosi mielenkiintoista. :)

Leena Harkimolla Jukka Rintalan suunnittelema iltapuku

Mert Otsamo on suunnitellut tämän Yhdysvaltain suurlähettilään Bruce Oreckin vaimo Codyn puvun. Kokonaisuutena en pidä puvusta, mutta yläosa oli mahtava!

Mert Otsamon poron pääkallon inspiroima puku

Laura Voutilaisen puku taisi olla suurimman osan mielestä illan floppi... Liikaa kaikkea. Minustakin kokonaisuudessa oli ihan liikaa kaikkea, mutta jos katsotaan vain iltapukua, se on onnistunut. Varsinkin takaa puku on upea! mutta miksi kreikkalaistyylinen puku pilataan japanilaistyylisellä kampauksella ja jättikahleilla käsissä... Harmi.

Riia Lampisen suunnittelema Kreikkalaistyylinen mekko

Illan lemppari! :) Veltto Virtasta on odotettu pienestä asti aina linnan juhlissa. :) "Koska tulee se hassu mies millä on viikset ja hassu hattu" Kunnioitettavaa, että mies pysyy tyylilleen uskollisena vuodesta toiseen!

Virtanen uskollisena omalle tyylilleen. :)

-Raitsu

Kuvat lainattu yle.fi ja iltasanomat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti