tiistai 5. helmikuuta 2013

The Kori

Ei se mennyt sitten ihan kuin Strömsössä.. Taaskaan.. :)

Hirveellä innolla menin perjantai-iltana Terraan hakemaan sisal-narua. No eihän siellä ollut ihan sellaista kuin olisin halunnut, joten päädyin "second best" vaihtoehtoon.

Tällainen siitä sitten tuli:


Muutama huomio..
Käyttämäni sisal oli vähän liian paksua ja aika jäykkää. Siksi korin muoto meinasi välillä karata käsistä. Piti koko ajan katsoa tosi tarkkaan, että naru kulkee samassa kohdassa. Samoin korin pohjasta ei tullut kunnolla tasaista tästä syystä. (kori on tosin jonkin verran muotoiltavissa, mutta silti)


Ärsyttää, että nuo kahvojen kohdat jäi tollalailla sojottamaan.. Osin syy varmasti siinä, että naru oli tosiaan niin jäykkää.

 
Samoin, kun kahvat sojottaa tuonne sivulle, eikä nätisti ylöspäin, niinkuin mallikuvassa.


Korin pintaan olen silti tosi tyytyväinen. Tosi nättiä jälkeä. :)

En tästä kuitenkaan lannistu, vaan aion ehdottomasti tehdä uuden. Ajattelin, että teen ensikerralla korin niin, että jätän nuo kahvat pois.

-Raitsu

2 kommenttia:

  1. On kyllä siistiä jälkeä! :) Ja tuttu tunne tuo että alottaa jotain todella innoissaan ja kiireellä, lopputulos ei sitten aina miellytä itseään niin paljon kun on ensin ajatellut :/ Mutta hieno kori!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin Nuksu! Mutta päivä päivältä kori alkaa näyttää kivemmalta alun "ei se näytä yhtään tolta kuvan korilta" pettymyksen jälkeen. :)

      Poista