maanantai 10. maaliskuuta 2014

Keräilijän aarteet

Muutama vuosi sitten hurahdin muumimukeihin. Ensin niitä oli yksi, sitten kolme, sitten kymmenen ja nyt niitä on 27!!! :D ja silti tuntuu, että niitä on vasta ihan muutama.

Tässä on muutama kaapista löytyvä lemppari:

Tuo oranssi muumimamma on tämän vuoden uusi muki. Ihastuin siihen heti, kun näin sen kaupassa. Myös niiskuneiti, mymmeli ja "kupla" myy ovat kivoimpia omasta "kokoelmasta".

Itsellähän mukit on lajiteltu kaappiin käytettäviin ja katseltaviin.
Muki siirtyy katseltavien hyllylle heti, kun sen myynti loppuu tai on jo loppunut. Niitä mukeja saa vielä käyttää, mitä on vielä kaupassa myynnissä.

..massiivisten etsintöjenkin jälkeen minulta puuttuu vielä Tove Janssonin juhlamuki, niin se silmälasillinen.. Kyllä mä sen vielä löydän! :)

-Raitsu

4 kommenttia:

 1. Muumimukit on kyllä kivoja :) Tykkään siitä, että niitä voi yhdistellä muihin teema-mukeihin, tulee lisää väriä, mutta silti ovat saman mallisia :)

  VastaaPoista
 2. Muumimukit <3 Meilläkin niitä enempi vähempi löytyy, tosin toistaseks vähän sielä sun täällä. Tota uutta en ookaan nähny, mutta näyttää kivalta. On vähän erityylinen mun mielestä ku noi muut, jotenki piirrosjälki näyttää vähän erilaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niin kivoja ja keräilyyn jää totaalisesti koukkuun! :)
   Saattaa jälki joo olla vähän erilainen. Tuo värimaailma on vaan tosi mieleinen. Ihanat lämpöset värit. :)

   Poista