perjantai 6. kesäkuuta 2014

Herätys!!!

Herätelläänpä blogia taas pikkuhiljaa henkiin... :)
Kevään aikana on ollut totaali kirjoittamis "yök-en-haluu" fiilis ja mietin jo mitä koko blogilla teen..
Jatkan, muutan, lopetan kokonaan vai mitä teen..

Kevään aikana on tapahtunut isojakin juttuja. Tein päätöksen, että minusta tulee isona maanviljelijä. :) Tämä prosessi on siis nyt käynnissä ja tuo tullessaan isoja muutoksia elämääni ja oikeestaan ihan kaikkeen.

Syksyllä lähden koulunpenkille, koska EU-sedät sitä vaativat. Tosin, ihan tervetullut koulu muutenkin. :) Sitten ensivuodesta katsotaan missä olen töissä ja minkä verran.

Tästä syystä olen suunnitellut muokkaavani blogia suuntaan maanviljelijäksi suuntaavan do's and dont's höystettynä vahvasti käsitöillä ja leivonnaisilla. Miltä kuulostaa?
Muokkaan nyt kesän aikana blogin ilmettä ja varmaan nimeäkin.. Tai sitten aloitan kokonaan uuden blogin, tai jotain. Ilmoitan kyllä täällä sitten mitä tapahtuu ja mihin menen.


Meanwhile...
Taas olen pahasti myöhässä tämän vuoden kalenterin kanssa.
Joka vuosi ostan aina samanlaisen kalenterin kirjakaupasta ja päällystän sen jotenkin kivasti.
Tämän idean sain pinterestistä. Tai kankaan löysin Ikeasta jo ennen tätä lopullista ideaa ja jo silloin tiesin, että tästä tulee kalenterin kannet.

Miltä näyttää?
Ite tykkään valtavasti! :)-Raitsu

1 kommentti:

  1. Moi! Äläs lopeta blogia, minä oon täällä taustalla mielenkiinnolla seurannut juttujasi :) Kalenteri näyttää erittäin hyvältä, itse tilasin kaverin kautta kyseistä kangasta, mutta se oli ruottin puolelta loppunut, niin jäi saamatta.
    Blogin ilme näyttää kivalta :)

    VastaaPoista