keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Foffelien tarina jatkuu....

Edellisen kirjoitteluni jälkeen sain tossut kursittua kasaan. Olin kuitenkin niin innoissani uusista luomuksistani, että unohdin napata kuvan, ennenkuin passitin ne pesukoneeseen.

Ensimmäisen pesun jälkeen tulos näytti tältä. Kaksi epämääräistä myttyä löytyi kuin löytyikin koneen pohjalta.

Kaksi epämääräistä myttyä löytyi koneesta

Jotain ainakin oli tapahtunut, mutta kutistuivatko foffelit tarpeeksi??? Into pinkeenä sitten availemaan myttyjä ja sovittelemaan niitä jalkaan. 10min vääntelemisen ja sovittelun jälkeen tossut näyttivät tältä:

Kyllä ne hieman jo tossuja muistuttaa....

AIVAN LIIAN ISOT!!! :D Tässä kohtaa tossut olivat varmaankin jotain kokoa 42 tms.. Pyörivät jalassa.. No hätä, ajattelin vähän vielä tuunata niitä lisää ja seuraavan pyykin mukaan uusiks pyörimään täys ohjelma läpi 60 asteessa, niin eivätköhän siitä jo tokene.

Neulahuovutin tossuihin vihreällä hahtuvalla kuviot. Oli vähän arpapeliä, kuinka ne pysyvät kiinni koko pesuohjelman läpi, mutta tulos oli loistava!

ennen pesua...

Limevihreä istuu mielestäni harmaisiin tossuihin kuin nenä päähän!
Toisen pesukerran jälkeen jostain syystä oikeanjalan tossu oli juuri sopiva, mutta vasen edelleen hieman iso. Jossain välissä taidan pyöräyttää vasemman tossun vielä kerran koneessa, niin saan siitäkin samankokoisen.

...ja pesun jälkeen

Foffelit pääsivät heti käyttöön "työfoffeleiksi". Töissä tuppaa varpaat AINA palelemaan, no.. ei palele enää :)
Loistavat tossut ja TOSI lämpöset. Suosittelen kaikille, ja tossujen teko oli oikeesti tosi helppoa, eli vähemmänkin käsitöitä harrastanut onnistuu ihan varmasti. :)

4 kommenttia:

 1. oi tavatonta!!!!! ihan supermahtavat foffet!

  VastaaPoista
 2. helou hanitin <3
  nii onkii mahtavat, mutta vaikka kuinka kannustat sielä, että kaikki onnistuu, vaikka ei mitään osaisikaan, niin voin kertoa, etten onnistu kuitenkaan, joten enpä lähde edes yrittämään, pyydän ne sitten vaikka parhaalta kaveriltani; joulupukilta :D

  VastaaPoista
 3. Vau, sulla on ihania huopätöitä! Olen itsekin miettinyt tohveleiden tkoa, mutten ole vielä saanut aikaiseksi. Pistäydyin blogiisi Suuri Käsityö-lehden sivujen kautta, ja kyllä kannatti tulla! :)

  Mukavaa loppuviikkoa! :)
  -Lisa

  VastaaPoista
 4. kiitos! Näin kesähelteellä on jäänyt huopatyöt vähemmälle, syksyllä sitten niitä taas lisää. Kiva kun pääsit vierailemaan, tervetuloa uudestaan. :) hyvät viikonloput sullekin!

  VastaaPoista