tiistai 22. helmikuuta 2011

Säärystimet

Äl pyysi jo aikaa sitten, muistaakseni joulun jälkeen, jos voisi saada itselleen pitkät valkoiset säärystimet. Tyyli oli kuulemma vapaa, kunhan ovat valkoiset ja hyvin pitkät.
Aika tuntuu nykyään menevän kuin siivillä ja vähiten aikaa jää siis käsitöille.
Perjantai-illalla otin viimein puikot ja lankakerät esille ja aloitin projektin. Menin illakis vielä Peen seuraksi Hallilaan. Toinen säärystin valmistui illan aikana Peen kanssa höpötellessä maailman kiemuroista välillä pizzaa tuunaten. Oli muuten herkkua pizzaa!!! :D
Käytin säärystimissä nro. 6 puikkoja, joten työ valmistui ennätysajassa. Alkuun ja loppuun sekä keskelle tein kuvioneuleen. En edes tiedä, mikä tämän kuvion nimi on, opin sen kummitädiltäni viime vierailulla. Hän oli tehnyt villasukkia samalla tyylillä.


ja valmis!

Pakkohan näitä oli sovitella, vaikka eteenpäin menevätkin. Saatan väsätä vielä itsellenikin samantyyliset. :)

Mutta ensin keskityn tulevaan, eli talvilomaa, eli reissuun, eli lämpöön!
Tasan viikonpäästä minulle koittaa kesä ja matka Dubaihin! Voi veljet!! Pääsen siis reiluksi viikoksi pakoon pakkasia, talvea ja kylmää. Reissusta lisää sitten tuonnempana. :)

2 kommenttia:

 1. Kuinka monella silmukalla aloitit työn+ kuinka monta senttiä teit työtä? Itse aloitan tekemään langalla ja puikoilla 6, mutta ohjetta ei vaan mistään löydy! Voitko kertoa mistä löysit ohjeen, mikäli teit ohjeen mukaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi,

   Voi en muista enää.. Lanka taitaa olla isoveljeä, jotan veikkaan, että silmukoita on ollut ehkä 52-56?! ehkä.. :/ Säärystimet ovat jo kauan sitten menneet eteenpäin, joten en pääse enää tarkistamaankaan.
   Teen villasukat ja säärystimet aina omasta päästä.
   Pituuden näkee aika hyvin aina välissä sovittamalla. :) Sitten on valmis kun tuntuu hyvältä. :)

   Poista