sunnuntai 5. helmikuuta 2012

One lovely blog award

Sain ensimmäisen tunnustuksen / haasteen blogilleni. Kiitos siitä. :)

1.Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
Uusin blogiystäväni, ihastuttava Laura

2.Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.

1.) Rakastan käsitöitä. Yli kaiken. Aina on jotain vireillä ja uutta suunnitteilla. Se onkin tainnut käydä jo selväksi tämän blogin myötä. Äitini ja isovanhempani ovat opettaneet minut pienestä pitäen tekemään käsitöitä. Jos en ihan väärin muista, olen ollut 5 tai 6-vuotias, kun olen ensimmäiset villasukkani väkertänyt. Ne olivat harmaat. Siitä se sitten lähti. Sukkaa, lapasta, pipoa, paitaa, kassia, housua... You name it.
Saan kuulla useasti, "miksi et tee tuota ammatiksesi?" Noh.. En tiedä.. Ehkä pelkään, että jos rakkaasta harrastuksesta tulisi ammatti, siitä katoaisi se intohimo ja halu tehdä kokoajan jotain uutta. En uskalla siis riskeerata, ainakaan toistaiseksi. Koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

2.) Olen viimeisen vuoden aikana löytänyt uudelleen jo unohtuneen ja haudatun harrastuksen. Hevoset ja ratsastus. Harrastus on lähes yhtä rakas kuin yllä mainittu. Käyn tällähetkellä kerran viikossa tallilla "nollaamassa päätä". Mikään ei puhdista ajatuksia paremmin, kuin aika hevosten kanssa. Silloin ei ajattele mitään muuta, kuin sitä hetkeä. Odotan jo kevättä kovasti, jotta pääsee vihdoin taas ulos ratsastamaan. Maneesissakin on hyvä heppailla, mutta on ihan eriasia laukata ulkosalla ihanassa auringonpaisteessa. Kuvassa vasemmalla on Get "Jetti", joka on ehdoton lempparini. Jetti on -97 syntynyt puoliverinen "pikkujätti" Eestistä. Lempeä ja ihanan luttana. Säkäkorkeus on hulppeat 170cm.

3.) Haluaisin osata tanssia. Jotain upeaa showtanssia. Olla mukana jossain esityksessä tai jopa musikaalissa! Wau.. Rytmitajuakin minulta löytyy, mutta tietyt asiat elämässäni ovat rajoittaneet tätä ihanaa juttua. Olenkin tyytynyt tanssahtelemaan ihan itselleni hyvän musan tahdissa jamitellen tai sitten railakkaammin hyvien ystävien kesken keskiyön tunteina yökerhojen hämyssä. :) Se riittää minulle ihan hyvin. ¨


4.) Kahvi. Lyhyesti ja ytimekkäästi. Se on osa minua ja kuuluu jokaiseen päivään. Olen juonut kahvia pienestä asti, kun kaikki muutkin kotona sitä joivat. Aluksi se oli kuitenkin enemmänkin maitoa kahvilla, kuin kahvia maidolla.
Niin siis kahviin kuuluu laittaa vain maitoa. Vähäsen. Ei sokeria.

Mielestäni kahvin tuoksu on yksi parhaista mitä löytyy. Onkin ihanaa avata uusi kahvipaketti ja hetki vain nuuhkia miten ihanalta se tuoksuu. Tarkoitan sitä tuoksua, mikä tulee kun avaamaton uusi paketti avataan. Ei se sitten seuraavana päivänä enää samalta tuoksu.


5.) Halusin pienenä arkeologiksi. Vitsi mikä ammatti se olisi! Pääsisi matkustelemaan eripuolille maailmaa ja tutkimaan kaikkea jännää. Innoituksen tähän aikanaan varmaan sai historiantunnit ala-asteella, missä puhuttiin egyptin historiasta ja faaraoista, sekä mummini tarinat hänen matkoistaan Egyptiin.

6.) Haluaisin matkustaa ympäri maailmaa. Olen päättänyt, että jos (kun) voitan lotossa 7 oikein, lähden pääsiäissaarille ihastelemaan niitä mystisiä moai-patsaita. Saarella on kaikenkaikkiaan 887 patsasta jotka ovat kaikki yhtenäisestä kivestä muovattuja. Patsaiden uskotaan kuvanneen jo kuolleita esi-isiä ja johtajia. 

Tämä kohde kulkee hyvin käsi kädessä edellisen arkeologi - kohdan kanssa. Haluaisin päästä näkemään myös pyramidit, Stonehenge:n ja vesiputouksista Iquassun- tai Niagaran-putoukset. En ole kovinkaan kateellinen isälleni, joka muutama vuosi sitten pääsi käymään Argentiinassa juuri Iquassun putouksilla... 

7.) Minulla on maailman parhaat vanhemmat. :) Lyhyestä virsi kaunis. Niin se vaan on. Kiitos äiti ja iskä. :)


Tässä siis jotain nippelitietoa minusta. Osa varmastikin tiesi jo nämä kaikki, mutta osalle varmasti jotain uuttakin. :)


3. Lahjoita tämä sama award 15 parhaalle blogille/bloggaajalle

Niinkuin Laurakin totesi, tämä onkin sitten hankalampi osio... Pahoitteluni, jos tulee toistona jollekin, sillä en lähtenyt sen suuremmin tutkimaan kuka on tämän jo saanut ja kuka ei.

Paula - Elävästä elämästä (haastan Peen jo siksi, että blogissa on ollut kovin hiljaista viimeaikoina ;) )
Anniina - Puikko hukassa
Nuksu - Nuksu

..vähän jäi nyt vajaaksi viidestätoista, mutta tässä minun mieleiset bloggaajat. :)

Raitsu

1 kommentti: