perjantai 27. heinäkuuta 2012

Söpöt huopamaskotit


Söpöt huopamaskotit
by Aranzi Aronzo 

"Tämä kirja sisältää runsaan valikoiman käsin ommeltavia, söpöjä huopamaskotteja japanilaiseen henkeen. Selkeillä ohjeilla syntyvät pehmeät puput, vekkulit liskot, hauskat aaveet ja kivat kirjaimet... Omatekoiset maskotit, kirjanmerkit, koristeet ja muut tavarat ovat söpöjä lahjoja kavereille ja sydänystäville."

Kirja on valloittava! Oletko koskaan selannut kirjaa, minkä sisällysluettelo on KUVINA?! :D En minäkään. Mikä ihana yllätys. Kirja on herkullisen värinen ja ohjeet ovat super selkeitä.
Jokaisen maskotin kaavat löydät samalta aukeamalta kuin itse maskotin ja ohjeet. Tarvittaessa voit suurentaa kopiokoneella niitä suuremmiksi.

Kirjassa on yhteensä 28 ohjetta erilaisten maskottien valmistamiseen.

Kirja on ehdoton ainakin aloittaville käsitöiden harrastajille sekä lapsille. Töitä varten et tarvitse vielä ompelukonetta. Perus askartelutarvikkeilla ja muutamalla neulalla pääset jo pitkälle. Niin ja tietenkin tarvitset sitä huopaa. Sehän on tämän kirjan juttu. :)

Kirjan lopussa on vielä muutama variaatio maskoteista. Kuinka muutat helposti maskotit rintaneuloiksi, avaimenperiksi tai vaikka pompulakoristeiksi. 

Loppuun vielä muutama herkku, joita aioin itsekin vielä kokeilla:
 - Raitsu

5 kommenttia: