keskiviikko 8. elokuuta 2012

Shopping Bag

Kävin viikonloppuna ystävieni kanssa Ikeassa. Mitään ei siis pitänyt ostaa (paitsi polttimoita lamppuun), mutta kuka voi mennä Ikeaan "vaan mukaan" ostamatta mitään.. No ihan sama.. :)

Kankaiden kohdalla totesin kamuille, että menkää vaan, otan teidät sitten kiinni. Tarkoitus oli ostaa useampaa laatua niitä vahvoja puuvilloja, joita siellä on vaikka millä mitalla.. Leikkasin ensimmäisen kankaan ja menin vaa'alle punnitsemaan tuotetta (kangasta oli siis 1,5m), kone ilmoitti hinnaksi 2993€.. Hmm.. Aika kallista.
Uusi yritys ja sama tulos. Vaaka oli siis rikki ja ennenkuin löysin myyjän, joka käsin hinnoitteli tuotteen (oikea hinta siis n.9€) en viitsinyt enää alkaa samaan rumbaan uudestaan uuden kankaan kanssa. Mietinkin poislähtiessä, voiko Ikean kankaita tilata netistä. Otan siitä vielä selvää..

Tässä siis Ikea kankaan "kohtalo":


Tälläkertaa siis tämän näköisiä ostoskasseja. Nämä ovat reilun kokoisia, joten varmasti ostokset mahtuvat kerralla tähän. Kangaskin on hyvin tukevaa, joten kestää varmasti. Vuorina on vihreää puuvillakangasta.


Tein näitä kolme, joten jos joku muukin näistä innoistui, niitä on kaksi "ylimääräistä" myytäväksi. :)

-Raitsu

5 kommenttia:

  1. 20€ + mahd. postit niin kassi on sinun. :)

    VastaaPoista
  2. Kivannäköisiä kasseja ja varmasti riittävän tilavia! :)

    VastaaPoista
  3. HIH! Kun ostaa tällaisen ihanan ostoskassin tyttäreltään ja lahjoittaa sen toiselle tyttärelleen, eikö se ole "jotain suurta iloa" :D Äippä

    VastaaPoista