tiistai 9. huhtikuuta 2013

Cosmo Bag

Löysin vaatekaapistani tuossa lomapäivänä eräänä läjän valmiiksi leikattuja kankaita.. Hetken kelasin, että mitähän nää on!?
Kankaat kuuluivat kauan sitten aloitettuun kassiin, joka tyssäsi kesken silitettyäni kankaisiin vääränlaisen tukikankaan.. Nyt jostain tuli äkillinen puuska tehdä tämä loppuun. Muistan miten suutuspäissäni kasasin aiemmin kankaat läjään ja hautasin piiloon.. Hiukan ärsytti oma virhe..

Nyt ei siis muuta, kun repimään vanhoja tukikankaita irti ja uudet oikeat tilalle.
Yllättävän kivuttomastihan se meni. Frendit pyörimään taustalle ja töihin. :)

Tukikankaat olikin sitten se helppo osio..
Ohje on englanniksi. Monta ja monta kertaa sai lukea lauseet jotta pääsi jyvälle mitä seuraavaksi pitää tehdä. Vähän taisin pyytää konsulttiapua äidiltänikin...

Kaksi päivää ja laukku näki päivänvalon.
I like it a LOT! :D

Ohje on siis Amy Butlerin kirjasta, jonka ostin kauan sitten Fabriinan - nettikaupasta.
Laukun päällikangas Ikeasta ja vuori kierrätyspuuvillaa.
Nappi on päällystetty tuolla Ikea-kankaalla. Jäi vähän pieneksi, mutta toimii ihan hyvin.


Ohje oli vaikeusasteeltaan "easy"... mutta voin kertoa, että en aio kokeilla niitä vaikeampia ohjeita... Tämä oli omasta mielestäni kyllä "veri haard" :D Ehkä se johtui siitäkin, kun ohje oli ns. ulkomaankielellä. :)

Laukun sisällä on tilaa vaikka muilla jakaa ja lisätilaa tuo 4 erillistä taskua. Ulkopuolelta laukun päädyistä löytyy vielä kaksi taskua.


Laukku pääsi heti koekäyttöön Helsingissä järjestettyyn UFO-Flash mob - tapahtumaan, joka oli siis eilen Rautatieasemalla. Kerron tapahtumasta vielä myöhemmin sitten lisää.

-Raitsu

10 kommenttia:

 1. upea laukku ja kannattaa kokeilla niitä muitakin kaavoja ko. kirjasta - itse aloitin siitä helpoimmasta ja neljäköhän laukkua olen tuosta nyt vääntänyt, kaikki erilaisia ja kronologisessa järjestyksessä tehtyjä (kirjan jujuhan on juuri siinä, että ne laukut vaikeutuu aina asteittain)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ajattelin vielä toisen tällaisen kokeilla, ehkä niillä pidemmillä kahvoilla. Kiitos rohkaisusta, ehkä vielä joskus uskallan kokeilla seuraavaa mallia. ;)

   Poista
 2. Aivan ihana! Kelpais mullekin -olen oranssifani!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Upee! Kannatti siis purkaa ja koota! :D Mut tässähän kävi niin ett miekii haluun ;) Kangas on, mutta taito ei riitä... :D
  - Rytariikka

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille. :) Ehdottomasti kannatti purkaa :D Nyt jo pyörii uudet kuosit mielessä, josko sitä kuitenkin tekis toisen vielä.. ;) Nyt kuitenkin tietää mitä kannattaa ja mitä EI kannata tehdä.

  VastaaPoista