lauantai 8. kesäkuuta 2013

Nipsukukkaro

Jemmassa on lojunut pitkän aikaa erinäinen kokoelma kukkarokehyksiä, tai niitä "nipsulukkoja", mikä ikinä niiden oikea nimi nyt onkaan...

Singeri soikoon - blogista löysin erittäin hyvän ja selkeän ohjeen tällaisen kukkaron ompeluun. On muuten myös ohje, miten kaava kannattaa piirtää.

Muutama huomio ohjeesta:
Käytä liimaa kohtuudella. (sain sotkun aikaiseksi) Vasara on parempi kuin pihdit!

Eilen illalla sain sitten ensimmäisen kukkaron valmiiksi. :)Päällikangas tukevaa puuvillaa hamstereista, vuori ohuempaa puuvillaa muistaakseni Sinellistä.
Ei hassumpi. :) Seuraavaan teen kyllä sellaisen muutoksen, että heti tuon saranan jälkeen pussin pitää leventyä nopeammin. Nyt vähän turhan nafti.

Nyt nokka kohti Helsinkiä ja systerin kanssa "etsimään sukujuuria" ;) 

Aurinkoista viikonloppua!

-Raitsu

5 kommenttia:

 1. Ootpa saanut siististi tehytä! Ite oon pariin kertaan yrittäny tehä moista ja sutta ja sekundaahan siitä on syntyny, enää viitsi edes yrittää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä noihin kehyksiin sain ihan kiitettävästi liimaa sotkettua, joka sitten rapsuteltiin ja hinkattiin pois ennen kuvausta ;)
   Tosiaan kun liimaa laittaa KOHTUUDELLA ja vasaralla varovasti naputtelee sisäpuolelta kehyksen kiinni, ei tullut lommon lommoa, mitä pihdeillä helposti tulee.
   Suosittelen kokeilemaan tota Singeri soikoon - blogin ohjetta vielä. :) Onnistut kyllä!

   Poista
 2. Kaunis kukkaro! Mulla vielä kokeilematta, vaikka mielessä on tämä(kin) ollut :)

  VastaaPoista
 3. mätä liimaa oot käyttäny??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sellasta mustassa tuubissa olevaa kontaktiliimaa.

   Poista