torstai 13. tammikuuta 2011

Hiljaista(ko) kuin huopatossutehtaalla???

No ei ihan....

Töissä on käynnissä remontti. Meille tehdään uutta vessaa ja keittiötä.. Porat laulaa kokoajan ja pöly on ihan käsittämätön. Onneksi meteli on jo laantumaan päin ja suunnitteilla on mennä kollegoiden kanssa painamaan vaihtoehtoisesti käden/jalan tai persuksen kuva tuoreeseen laastiin tai sementtiin... mitä se nyt ikinä onkaan..

Koko viikko on ollut aika haipakkaa, enkä ole ehtinyt juurikaan omien tekeleiden pariin. Eilen sain muutaman sentin lisää lahjaksi meneviin tohveleihin, ennenkuin nukahdin iloisesti ei-niin-suunnitelluille päikkäreille. :)

Tänään AION (oli miten oli) jatkaa päässä jo hyvin muhinutta huovutus ideaa.
Joka vuosi ostan samanlaisen kalenterin itselleni, johon ompelen jonkinmoiset kannet. Yleensä tilkkutekniikalla. Nyt ajattelin ensin huovuttaa jonkinlaisen jutun (levyn) jonka sitten yhdistän joidenkin kankaiden kanssa ja kyhään niistä uudet kannet. Hankala selittää, mutta kuvia tulee, heti kun "juttu" on valmis!

Samalla voisin huovuttaa muutaman ihan tavallisen huopapallon Nastylle, sillä tämä oranssi karvanaama keksi minun muutama talvi sitten huovutetut hanskat jotka ensin "tappoi" ja söi ne sitten palasiksi.
Josko pallot olis vähän kivempia ja mun hanskat jäis sitten rauhaan.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti