perjantai 8. huhtikuuta 2011

Ainakin odotukset on korkeella.

Perjantai! Jes! Vapaat alkaa taas. Tälle viikonlopulle on niin paljon hauskaa tiedossa, että voin vain kuvitella sitä väsymyksen määrää mikä maanantaina puskee päälle. Töissä on ollut lähes katastrofaalista muutamien saikkujen johdosta, (tosin nyt on hyvinkin rauhallista) tyyntä ennen myrskyä oletan..

Olisin niin kovasti halunnut tänne jo lisätä kuvia kaverin tuparilahjasta, mutta kun tuparit on vasta illalla, en voi vielä sitä tehdä, sillä Pee käy täällä kuitenkin nuuskimassa!

Tänään siis tuparit ja huomenna pääsen herättelemään uudelleen henkiin vanhaa harrastusta, eli pääsen pitkästä pitkästä aikaa heppailemaan!! JEIJ! Tämä tosin asettaa tiettyjä rajoituksia tälle illalle, mutta mitäpä tuosta. Huomenna on luvassa myös lukiokamujen luokkakokous. 8 vuoteen en ole joitain ihmisiä nähnyt, joten odotan mielenkiinnolla tätä tapahtumaa.

Kaiken tämän touhottamisen lisäksi kotona odottaa maton virkkaus, jonka inspiksen sain Anniinan blogista. Eli virkattu matto matonkuteesta. Pyöreä. Hauska. :) Samaa blogia selaillessani mieleeni muistui, että takassa (kyllä, minä en pidä takassa tulia, vaan säilytän siellä tavaroita) on vielä syksyllä aloittamani isoäidinneliö-projekti, joten haluaisin ehtiä jatkaa sitäkin... ..niin ja amigurumit.. Ei taida viikonloppu taas riittää, tai sitten vaihtoehtoisesti tulee kommenttia "virkkaatko sä oikeesti niinku ihan aina" heh.. "kyllä" :)

Kaikesta huolimatta oikein aurinkoista ja ihanaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti: