torstai 28. heinäkuuta 2011

6 työpäivää (8 oikeata päivää) kesälomaan!

Nyt alkaa jo olla niin lomantarpeessa, että oksat pois.. Vielä reilu viikko pitäisi skarpata ja sitten saa kaksi viikkoa huilata.

Kotona odottaa läjä kankaita ja haluaisin jo NIIN kovasti päästä töihin niiden pariin. Ensimmäisenä työlistalla on mekko ystäväni lapselle. Kiva päästä vaihteeksi ompelemaan lastenvaatteita. :)
Sitten on järjettömän suuri läjä (2 jätesäkkiä) erilaisia sisustuskankaita, jotka sain ystävältäni, kun vierailin hänen verhoomossaan Kotkassa. Hän ei kuulemma vaan tarvitse niitä enää ja pisti kaikki ne minun mukaani. KIITOS E!!! Eli pussukoitakin pitäisi.. ..tai ei pitäisi vaan hinku on kova päästä niitä jo tekemään.

Lisäksi amigurumi-innostukseni on heräämässä taas uudelleen henkiin! Edellisen postauksen Porkkara rinsessa sai jo uuden kodin ja olenkin täällä "Hämeessä" ollessani väsännyt jo kaksi uutta pitkäkorvaa. Niistä sitten kuvia vielä myöhemmin.

Löysin kirjakaupasta Mia Bengtssonin uuden kirjan! Se olikin ilmestynyt ruotsinkielisenä jo aikaa sitten, mutta nyt löysin suomennetun version.

Aion väsätä ainakin kannessa olevan virtaheposen! Kirjassa on muutenkin tosi paljon tosi hauskoja hahmoja.


Näistä kaikista keskeneräisistä ja valmiista töistä taas pian lisää. Pysykää hollilla! Rentouttavaa viikonloppua kaikille lukijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti