tiistai 12. heinäkuuta 2011

Jotain keskeneräistä..


Kävin taas vähän kangasostoksilla.. Nämä kaksi palasta löytyivät Singer-liikkeen loppuunmyynnistä. Heillä on aivan ihana valikoima tilkkutöihin tarkoitettuja kuviollisia puuvillakankaita, mutta valitettavasti ne ovat kovin arvokkaita.. En raaskinut nyt ostaa kuin nämä kaksi palasta.


Tämä hauska löytyi tänään. Hempeän vaaleansinisellä pohjalla heppoja ja lampaita. Huomattavasti edullisempaa kuin edelliset.


Ostin myös erilaisia kanttinauhoja. Nyt päästäänkin siihen keskeneräiseen... Mahdollisesti osa ainakin näistä äsken esitellyistä kankaista pääsee osallisiksi tähän projektiin/kokeiluun.


Nämä kaksi ovat siis uusimman kokeiluni "päätähdet". Kokeilin aplikointia. Nämä ovat tosin vielä kesken. Näistä on tarkoitus tulla jotain valmistakin, ainakin noiden kanttinauhojen avulla. Joku saattaa ehkä arvata mitä näistä tulee :) Valmiita kuvia tulee sitten taas myöhemmin.

Olen aina ajatellut, että aplikointi on jotenkin äärettömän vaikeaa ja että palaset eivät voi vaan pysyä kohdillaan tikkauksia tehdessä, mutta kaksipuoleinen liimakangas olikin enemmän kuin isoksi avuksi. Helppoa kuin mikä! Molemmat kuvat olen itse piirtänyt ja värkännyt kankaalle.

Tietenkään pussukkatehdas ei missään tapauksessa ole sulkenut vielä oviaan. Niitä tulee tasaiseen tahtiin lisää. Niitäkin sitten joskus myöhemmin lisää tänne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti