sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Isänpäivälahja


"Tuunattu" Jussi-filtti
 Aina on yhtä vaikea keksiä isänpäivä lahja! Kaupat on kyllä pullollaan erilaisia vaihtohtoja kalsareista kravatteihin, mutta ne on niin tylsiä ja perinteisiä... Ite en oo koskaan tykänny ostaa mitään perinteistä lahjaa, vaan yleensäkin tykkään antaa sellasia "omanlaisia" lahjoja.
löysin Masku Kodista tällaisen Jussi-kuosisen fleece-filtin. Filtti sopii iskälle täydellisesti, koska iskällä on ehkä parhaat päiväunilahjat mitä kellään voi olla. Hänen ei tarvitse kuin käydä pitkälleen sohvalle, sängylle, lattialle tai ihan vaa huilata traktorin ratin päällä niin uni tulee alle 3min. Ajattelinkin, että on kivempi torkkua sitten peiton kanssa ja päätin vähän vielä tuunata peittoa.
Eipähän ainakaan ole samanlainen kuin kellään muulla.

Ostin sitten vielä Tiimarista askarteluhuopaa josta leikkasin melkein siistit kirjaimet jotka ompelin pykäistoin villalangalla kiinni filttiin. Ompeleminen olikin vähän haasteellisempaa, koska käytössä ei juuri silloin sattunut olemaan nuppineuloja, joten lopputulos on ainakin persoonallinen! Tylsäähän se olisi, jos kaikki kirjaimet olis ku vatupassilla tarkistettu. :)


PYKÄPISTOT

KÄYTTÖ:
  • Voit koristella pykäpistoilla kankaan reunaa. Sitä käytetään myös kankaan reunan huolitteluun.
  • Voit myös kirjoa eri tavoin; vaihtele pistojen pituutta ja suuntaa.
  • Tiheä pykäpisto syntyy, kun ompelet pistot langan paksuuden päähän toisistaan.
Tämän linkin kautta pääset tutustumaan myös muihin pistokirjonnan pistoihin helppojen kuvien avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti