torstai 27. tammikuuta 2011

I'm gonna save my money, I'm gonna save my money... Ooohh!!! New shoes!!!

"Nykyisin korkokengät ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus länsimaisen naisen vaatekaapissa - huolimatta siitä, että ne todistetusti aiheuttavat selkä jalka- että selkävaivoja.
Korkeat kengät eivät kuitenkaan ole mikään uusi keksintö - korokepohjia näki jo antiikin Kreikan aikaisissa teatteriesityksissä. Kenties inhottavin esimerkki on vanha kiinalainen tapa muotoilla naisten jalkoja liian ahtailla korokepohjaisilla kengillä." -Suomen Kuvalehti 27.10.2010

Hyvä ystäväni Pee, eli Peetutsi on keksinyt hyvän ilmaisun "tahdon, eli tarvitsen" :)
Mielestäni se pätee hyvin juuri esimerkiksi kenkiin.

Surffailin päivänä eräänä läpi nettikenkäkauppoja. Kyllä... Kengät on se heikko kohta..
Katsokaa nyt mitä kaikkee ihanaa on tarjolla!? Tarttee varmaan lotota.. niin ja ostaa se asunto... Lisää tilaa kengille you know..


Kenkiä ei vaan voi olla liikaa. Korkkarit on vaan niin parhautta. Jos olis erilainen työ, ettei tarttis (varsinkin helmikuusta lähtien) seistä kokoajan, käyttäisin töissäkin joka päivä korkkareita! Minulla on varmaan joku "pidemmyyskompleksi", sillä mitä korkeampi korko kengissä on, sitä hienommat ne myös ovat! :) Viis siitä ovatko ne edes käytännölliset...


Netistä löytyy ihan minkälaisia kenkiä vaan! Nämä vasemmanpuoleiset, mustat pääkallosaappaat tais olla jonkinlaiset kumisaappaiden jäljitelmät! Aika hurjaa.. En ehkä ihan tuonlaisia itselleni, mut mageet silti! Oikeanpuoleiset, ruskeat saappaat voisin hyvinkin nähdä vaatekaapissani! 



Mutta tässä ne on... NIIN mahtavat, NIIN persoonalliset ja UPEET korkkarit!!! :D Ja kyllä, olen ihan tosissani! Saattaisin ehkä napata takana olevat rusetit hiiteen, mutta muuten ..täydelliset!
Esittelin kuvaa muille ja tohkeissani selitin, kuinka ne vois sopia syksyllä vietettäviin kaverini häihin. Suunnittelin jo jotain vihreää mekkoa näiden kaveriksi! Loppujen lopuksi kukaan ei ottanut minua edes todesta, vaan luuli, että se oli vitsi, että laittaisin tällaiset "hammaskengät" jonkun häihin.. Noh... Aika näyttää, ehkä vielä tilaankin nämä ja yllätän kaikki!

2 kommenttia:

  1. Ihanat noi alimmat <3 Mistä ne on? Irregular choicella on myös niiiiin ihania kenkiä. kannattaa mennä sinne myös haaveilemaan ;D

    VastaaPoista
  2. Nää on sellasesta ku Brandos.. :) Aivan ihanat! Tarttee varmaa tilata ne kesäks :)

    VastaaPoista