lauantai 15. lokakuuta 2011

Tuunausta

Lähdin mukaan juoksukouluun... Kyllä, juoksukouluun! Joo osaan mä juosta, mutta meninkin mukaan sen takia, että jaksaisin myös juosta. Tällä hetkellä 200m jälkeen tuntuu, että tukehtuu ja jalat vaan ei kanna... (voi tosin olla, että yritän heti kärkeen juosta liian kovaa..)

Muutama kerta kyseistä koulua on jo käyty, samoin kuntotestistä on selvitty hengissä läpi. Tulokset sitten kertoikin karun totuuden siitä, miksei se juoksu todella kestä pidempään kuin sen 200m. Plösö mikä plösö. No tästä ei sitten onneksi ole muuta kuin suunta ylöspäin. :)

Sain jo henkilökohtaisen harjoitusohjelmankin. Siinä on PALJON sauvakävelyä. eh.. En ole oikein koskaan kyseiselle lajille syttynyt. No, reippaana kauppaan ja sauvojen kanssa kassalle.
Ehkä mä vielä löydän siitä sen jutun. :)
No, asiaan.. Nyt kun illat pimenee jo tosi aikaisin ja kun siellä lenkilläkin tulee käydä, niin ajattelin tuunata vähän niitä tikkuja.


Alunperin sauvoissa on vaan nuo pituuden kertovat nauhat heijastimina. No eihän se riitä hyvänen aika!
Jos mä lähden näiden kanssa seuhtomaan liikenteen sekaan, on ihan kiva, että autoilijat myös huomaa...
Tuunasin siis sauvat "lisäheijastimilla" :)


Ostin palan liimattavaa heijastinkangasta ja leikkasin siitä isompia palluroita ja liimasin kiinni.. Sitten vielä rei'ittimellä vähän lisää pienempiä pallukoita. :) En tiedä miten käytännössä nuo pienet edes näkyvät liikenteessä, mutta ompahan ainakin tuunattu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti