tiistai 21. kesäkuuta 2011

Vinyylien vääntelyä

Viime postauksen aikana satoi vettä, nyt sitten sataa rakeita... Ei hyvä.

Eilen kävin kiertelemässä kaupungilla tarkoituksena löytää vanhoja vinyylilevyjä mahdollisimman halvalla. En siis ajatellut ostaa niitä kuuntelemista varten, vaan ihan jotain muuta. Ajattelin, että divareissa varmasti on näitä levyjä.

Veskulta löytyi sitten yksi divari minkä ikkunassa oikein mainostettiin "LP-levyjä". Sinne!
Ovessa on kyltti:
"Avoinna vain sopimuksen mukaan, kysy kadun toisella puolella olevasta liikkeestä".
What?!
Takasin kadun yli toiseen divariin. Ovessa on lappu:
"Avoinna ma-ti klo 16-17"
WHAT!?!?! ..Tää ei selkeesti taho tehä kauppaa!!!

Jatkoin matkaa ja etsintää. Nämä oli ainoat divarit mitkä äkkiä kaupungilla muistin. Kirppareilta olin aiemmin löytänyt jo levyjä, mutta niistä pyydettiin yli 10€:kin kipaleelta, joten ei ehkä sinne kuitenkaan...
Visiitti Patinaan tuotti lopulta tulosta. Sieltä löytyi kuin löytyikin levyjä ja vielä ihan sopivaan hintaan. :) Ilmasiks kun niitä ei varmaan mistään saa.

Tänään sitten illalla töistä kotiin, uuni päälle ja vóila!
Nää oli NIIN hauskoja tehdä! :D ja miten hienoja niistä tulikaan! Näihin voi sitten laittaa vaikka karkkeja, hedelmiä, pikkuesineitä... You name it!

3 kommenttia:

 1. MAHTAVAT AUKIOLOAJAT... :D
  aimitävai, uuni päälle?! tuikkaatko sä noi uuniin ja sitte kääntelet? uskomaton taituri...vai olenko mä vaan IHAN käsi... XD

  VastaaPoista
 2. Juurikin noin! :) ei tartte olla yhtään taituri ja onnistuu. Tosin muotoiluaikaa on T-O-D-E-L-L-A vähän! Se kovettuu ihan hetkessä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ideasta!
  Mulla yksi muuttolaatikko täynnä levyjä, joten jos en uutta levysoitinta osta, niin taidanpa tietää levyille uuden käyttötarkoituksen.

  VastaaPoista